50% REDUCERE la FIOLE ANTIMĂTREAȚĂ, ultimele bucăți | Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei.
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII

  Presă

  Online
  Presa online

  Primul meu vernisaj cu Farmec

  06 noiembrie 2012

  Nu-s o artistă. Nu mă consider, oricum, chiar dacă îmi place arta, sunt creativă şi îmi place să descopăr fumosul în orice. De aceea m-am bucurat când am fost invitată la un eveniment în care puteam să combin pasiunea mea pentru cosmetice cu instagramul şi cu designul

  Detalii

  Am găsit Spiritul Farmec!

  06 noiembrie 2012

  Așa cum spuneam acum câteva săptămâni, Farmec și-a deschis larg porțile în fața bloggerilor clujeni și în fața aplicației Instagram. Am avut parte de o oră și jumătate de prezentare a companiei, timp în care noi am filtrat cu ajutorul aplicatiei Instagram fotografiile care le-am considerat a fi semnificative pentru Spiritul Farmec

  Detalii

  Câţi bani au trecut prin vistieriile companiilor clujene de top în 2011?

  02 noiembrie 2012

  Cele mai importante 745 firme din Cluj, premiate recent de CCI Cluj, au avut venituri cumulate egale cu 3% din PIB-ul înregistrat la nivel naţional anul trecut.

  Detalii

  Un cadou la vremea lui

  02 noiembrie 2012

  Eu am probleme destul de chinuitoare cu dantura. Și frica de stomatolog nu mă ajută foarte tare în acest sens.
  Și ca să n-ajung des la dentist, am obiceiul de-a folosi intens tot felul de paste de dinți și de ape de gură. Intens, zic – mai ales de frica frezei. Sau cum s-o numi instrumentu’ ăla zgomotos și chinuitor care parcă îmi forează în creier.

  Detalii
  Comunicate de presă