Livrare gratuită în România la plata online, la comenzi de 59 de lei. | 1 + 1 GRATIS la Rujurile Gerovital Beauty | OUTLET Gerovital Plant: -30% la ultimele bucăți.

Online
    Presa online

Bloggerul Cristian China Birta- Ambasador Oficial Farmec Jocurile Olimpice 2012

29 mai 2012

Anul acesta, Farmec are un Ambasador Oficial la Jocurile Olimpice de la Londra, care va relata de la fata locului pe site-urile www.chinezu.eu si sportlocal.ro. Cristian China Birta este unul dintre cei mai cunoscuti si respectati bloggeri din Romania.

Detalii

Ingrijirea antirid a tenului sensibil

21 mai 2012

Sensibilitatea tenului este una dintre cele mai frecvente probleme cu care se confrunta dermatologia moderna, care este intalnita atat la persoanele cu piele uscata, cat si la cele cu ten cuperozic, seboreic/mixt sau matur. Indiferent de varsta, tenul sensibil trebuie ingrijit cu maxima atentie.

Farmec Cluj-Napoca se alătură proiectului “Let’s Do It, Romania!” şi in 2012

09 mai 2012

Farmec Cluj-Napoca se alătură proiectului “Let’s Do It, Romania!” pentru al doilea an consecutiv, din dorinţa de a transforma această colaborare într-un parteneriat pe termen lung. In 2011 voluntarii Farmec s-au implicat în operaţiunea de curăţenie a zonei Salicea-Ciurila.

Detalii

Castiga produse AslaVital Mineralactiv pentru ingrijirea tenului sensibil!

07 mai 2012

Noua gama AslaVital Mineralactiv reprezinta solutia ideala pentru ingrijirea tenului sensibil datorita formulei unice, cu argila naturala din Muntii Padurea Craiului si extract ecocertificat de goji.

Detalii

Jocurile Olimpice au un anumit Farmec de data asta :)

03 mai 2012

Și am două motive să spun asta. Primul ar fi că Farmec este una din companiile care susține Echipa Olimpică a României și o face inclusiv prin faptul că direcționează 1% din valoarea produselor vândute către pregătirea tricolorilor noștri pentru Jocurile Olimpice de la Londra. Iar despre inițiativa lor ”Hai să Aducem România acasă!” mai mult decât că susțin și îi felicit pentru o asemenea atitudine pozitivă într-o mare de pesimism și de negativism nu mai zic nimic altceva.