50% REDUCERE la produse DEPILATOARE | Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei. | Până la -20% la Dezinfectanții de Mâini
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII

  Presă

  Online
  Presa online

  Vânzările Farmec au crescut cu peste 15% în 2011

  28 iunie 2012

  Farmec Cluj-Napoca a încheiat anul 2011 cu o cifră de afaceri de 110.9 milioane lei (26,2 milioane Euro), înregistrând astfel o creştere a vânzărilor cu 15,6% faţă de 2010 în lei, respectiv 17,5% în Euro.

  Detalii

  Mircea Turdean, Farmec: „Si 2012 se anunta un an dificil pe toate segmentele economiei”

  28 iunie 2012

  In primele patru luni ale anului, Farmec Cluj-Napoca a inregistrat o cifra de afaceri de circa 37 milioane lei, in crestere cu 8% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. Farmec a incheiat anul 2011 cu o cifra de afaceri de 110,9 milioane lei, cu 15,6% mai mare fata de 2010. Pentru anul acesta, reprezentantii companiei estimeaza o crestere ponderata, de 5%, in contextul in care si 2012 se anunta un an dificil pe toate segmentele economiei.

  Detalii

  Iubeşte soarele, alege bio protecţia solară de la Farmec

  25 iunie 2012

  Farmec Cluj dispune de o nouă linie de protecţie solară cu o formulă inovatoare ce are la bază un complex bio protector, cu conţinut de ulei organic de rodie (extract eco certificat), fără parabeni şi fără oxibenzonă, înscriindu-se astfel în trendul „verde”

  Detalii

  Din nou, despre tenul perfect

  15 iunie 2012

  Urmeaza sfaturile noastre simple si decopera-ti tenul… frumos si luminos.

  Detalii

  Vară, weekend, culori… Disco!

  14 iunie 2012

  Când aud cuvântul “disco”, primele lucruri care-mi vin în minte sunt vara, distracţia şi viaţa de noapte a oraşului.

  Detalii

  Produsele care ofera protectie solara ridicata sunt tot mai cautate

  12 iunie 2012

  Si in 2012 se constata o continuare a tendintei conturate in anii precedenti - consumatorii sunt din ce in ce mai interesati de produsele cu factor de protectie mare si foarte mare, in contextul in care devin mai constienti de efectele nocive ale radiatiilor solare asupra pielii.

  Detalii

  “Farmec”-ul Olimpiadei sau “hai să aducem România acasă”!

  12 iunie 2012

  N-am să mă satur vreodată să laud eforturile vreunei companii româneşti care sprijină sportul şi fac asta pentru că sunt foarte puţine şi merită cu atât mai mult ca eforturile lor să fie vizibile. Compania “Farmec”, a cărui istorie pleacă de undeva de prin 1889 a ales să susţină sportivii lotului olimpic român care participă în vara aceasta la cea de a XXX-a ediţie a Jocurilor Olimpice de Vară Londra 2012.

  Detalii

  Susținem echipa olimpică a României.

  12 iunie 2012

  În 1 iunie am fost invitată în parcul Farmec de pe strada București pentru a fi copil din nou. Adică să jucăm „șencăl”, adică elastic, să ne jucăm cu mingea, să bem suc și să mâncăm prăjituri, adică tot ceea ce ne place să facem dar nu mai facem, pentru că cică suntem mari.

  Detalii

  Fever night, disco night

  11 iunie 2012

  Farmec a vrut sa ne aduca pe toate mai aproape de era disco, acum, la inceput de vara si a creat niste lacuri de unghii colorate, disco, vesele. Eu m-am nimerit prin Cluj la momentul lansarii si am fost invitata de Farmec sa incerc unul dintre modele, cu manechiura facuta la un salon cosmetic din Cluj (Ideal Estet ii spune, daca sunteti din Cluj mergeti pe acolo, o sa gasiti niste doamne tare dragute si perfectioniste – ceea ce in cosmetica e de dorit).

  Detalii

  Și, într-o zi, am fost FARMECat…

  07 iunie 2012

  Cum sunt deosebit de onorat să fiu ambasador Farmec la Jocurile Olimpice de la Londra, am zis că trebe neapărat să mă duc blindat cu cunoștințe despre acest brand, căci, vorba aia, altfel vorbești cu oamenii :D Așa că m-am dus într-o vizită de lucru la Fabrica Farmec din Cluj-Napoca. Cu permisiunea dumneavoastră, vă raportez cum a fost.

  Detalii
  Comunicate de presă