50% REDUCERE la FIOLE ANTIMĂTREAȚĂ, ultimele bucăți | Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei.
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII

  Presă

  Online
  Presa online

  Lacurile Disco de la Farmec

  06 iunie 2012

  La invitatia Alinei, ieri am avut ocazia de a testa in premiera cele mai noi produse de la Farmec, lacurile Disco, la salonul de infrumusetare – Ideal Estet !

  Detalii

  Imi iubesc unghiile!

  06 iunie 2012

  Pentru ca vine vara si o tinuta vaporoasa trebuie musai completata cu o oja in culori puternice si vesele, nu pot decat sa ma bucur si sa urez un calduros bun-venit noilor oje Disco de la Farmec!

  Detalii

  Să fim copii pentru… toată viaţa

  06 iunie 2012

  Amintirile din copilărie ne urmăresc toată viaţa şi întotdeauna povestim cu mare plăcere întâmplări din acea perioadă. Cine nu-şi aminteşte vacanţele petrecute pe dealuri la bunici sau la ştrandul din oraş? Copilăria cu amintirile ei plăcute ne urmăreşte toată viaţa. Unii uită să fie copii, alţii se bucură de fiecare dată, atunci când are ocazia, de jocurile copilăriei, măcar pentru câteva clipe.

  Detalii

  Inapoi in anii copilariei

  05 iunie 2012

  Se iau niste tineri cu varste cuprinse intre 23 si … mai multi ani. Se duc intr-un parculet unde li se pun in brate niste mingi, niste corzi de sarit si niste elastice. Dupa care li se spune sa faca ce simt ei ca ar vrea.

  Detalii

  Farmecul copilariei.

  04 iunie 2012

  Îmi aduc aminte cel mai mare dezastru al copilăriei. Momentul în care mama a aruncat elasticul pe geam – ca să-l prindem – și elasticul s-a agățat într-un copac. Eram distruși. Nu am reușit să-l dăm jos de acolo câțiva ani, elasticul se încăpățâna să rămână între ramuri.

  Detalii

  Concurs – vara asta mergem pe plaje cu farmec

  01 iunie 2012

  Pe timpul verii, indiferent dacă ne pregătim de plajă sau dacă ieşim din casă la o plimbare prin parc sau mergem într-o excursie la munte, este foarte important să folosim un produs cosmetic cu factor de protecţie solară, adecvat fototipului nostru (piele-păr-ochi).

  Detalii

  Farmecul copilariei.

  01 iunie 2012

  Ziua copilului nu e doar pentru copii. Sau cel putin anul acesta am facut o mica exceptie. Adica am fost noi copii. Ne-am lipit de evenimentul prietenilor nostri de la Farmec. Ne-am deplasat la Parcul Farmec din Cluj unde ne-am jucat cu mingea, am sarit coarda și fetele au chinuit un elastic

  Detalii
  Comunicate de presă