50% REDUCERE la produse DEPILATOARE | Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei. | Până la -20% la Dezinfectanții de Mâini
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII

  Presă

  Online
  Presa online

  Cine vrea un tricou semnat de gimnastele românce care participă la Jocurile Olimpice?

  31 iulie 2012

  Mă uitam în ultimele zile că la TV dar și online suntem inundați de știri despre Jocurile Olimpice și rezultatele obținute de sportivii noștri acolo. Eu zic că e un lucru bun, sportivii români care creează o imagine pozitivă a României în afară, pe lângă toate știrile negative legate de situația politică.

  Detalii

  Adu-ți aminte că ești român!

  30 iulie 2012

  Ți-aduci aminte de perioada când aveai doar două canale la TV, TVR1 și TVR 2 și urmăreai orice program era disponibil, cu întrega familie? Ți-aduci aminte când lăsai orice la o parte să te uiți la orice joc sportiv la care participa și o echipă românească? Ți-aduci aminte cum urmăreai evoluția gimnastelor noastre la Olimpiade, cu sufletul la gură și-ți țineai respirația la orice săritură? Sunt sigură că da…

  Detalii

  Hai să aducem România Acasă

  30 iulie 2012

  Fiecare om poartă cu sine valorile sportivilor despre performanţă. Trebuie să vorbim tuturor desprea pasiunea lor pentru sport, atât în presa internă, cât şi în presa internaţională. Bloggeri, oamenii de media, pot forma noi opinii. Ceea ce trebuie promovat atât online cât şi offline sunt valorile româneşti autentice transpuse în performanţa olimpicilor români. Însă profesionalismul are nevoie şi de susţinere materială, pe lângă cea morală.

  Detalii

  Despre cum joaca în apă devine lecție despre performanță

  30 iulie 2012

  Provin dintr-un oraș în care, cel puțin pentru cartierul Nord, înotul și baschetul sunt sporturi de tradiție.

  Detalii

  Aducem Romania acasa?

  30 iulie 2012

  Incep cu ce e mai interesant pentru cititori: am un concurs pentru voi, in urma caruia puteti castiga un tricou semnat de una din gimnastele romane care ne reprezinta la Jocurile Olimpice. Detalii iti dau ceva mai jos.
  Farmec este Sponsor Principal al Lotului Olimpic. Concret, anul trecut s-a oferit 1% din vanzarile brandului Gerovital catre sportivii romani, anul acesta se face la fel. Mai multe detalii se gasesc aici.

  Detalii

  Gerovital: un brand romanesc care genereaza aproximativ 230.000 de rezultate in 0,24 secunde la o cautare pe Google

  26 iulie 2012

  Brandul Gerovital este un brand de cosmetice, incadrat pe segmentul ingrijire personala. Conform datelor furnizate de agentia de cercetare ACNielsen* pentru perioada ianuarie-aprilie 2012, Gerovital ocupa pozitia a doua pe segmentul produselor de ingrijire, atat ca volum – cu o cota de piata de 12,5%, cat si ca valoare – cota de piata de 11,1%. Pe segmentul tratamentelor de par, gama Gerovital Plant Tratament este lider de piata din punct de vedere valoric, cu o cota de 31,9%. Despre un brand autentic romanesc aparut in Cluj-Napoca in anul 1967 si care in 2012 a ajuns ca la o simpla cautare pe Google sa genereze aproximativ 230.000 de rezultate in 0,24 secunde ne-a povestit Ioana Borza, Marketing Manager Gerovital, in materialul de mai jos.

  Detalii

  Top 50 Branduri Fascinante in Romania

  25 iulie 2012

  Din oceanul de branduri care ne asalteaza zi de zi, se desprinde un grup aparte, care ocupa un loc special in mintea si sufletul nostru. Un studiu realizat de Unlock Market Research in exclusivitate pentru revista Biz dezvaluie pentru al doilea an consecutiv brandurile care ii fascineaza pe romani.

  Detalii

  Aducem Romania acasa!

  24 iulie 2012

  Nu mai e mult până când Jocurile Olimpice dau startul emoţiilor românilor care le vor ţine pumnii tuturor sportivilor care au plecat către capitala Angliei ca să demonstreze valoarea sportului românesc.

  Detalii

  Să aducem România acasă

  19 iulie 2012

  Dacă e să întrebi un străin ce personalităţi româneşti ştie, ar zice Nadia, Hagi şi Dracula. Căci, practic, asta e situaţia: istoria recentă confirmă că suntem buni sportivi, iar poveştile că suntem buni vampiri

  Detalii

  Mircea Turdean, Farmec: „Si 2012 se anunta un an dificil pe toate segmentele economiei”

  19 iulie 2012

  In primele patru luni ale anului, Farmec Cluj-Napoca a inregistrat o cifra de afaceri de circa 37 milioane lei, in crestere cu 8% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. Farmec a incheiat anul 2011 cu o cifra de afaceri de 110,9 milioane lei, cu 15,6% mai mare fata de 2010. Pentru anul acesta, reprezentantii companiei estimeaza o crestere ponderata, de 5%, in contextul in care si 2012 se anunta un an dificil pe toate segmentele economiei.

  Detalii
  Comunicate de presă