50% REDUCERE la produse DEPILATOARE | Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei. | Până la -20% la Dezinfectanții de Mâini
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII

  Presă

  Online
  Presa online

  Cluj Brands Tour: Editia a doua, ziua 1

  25 septembrie 2012

  Să încep relatarea celor trei zile petrecute cu mulți oameni faini – bloggeri și oameni din companii – în celebrul deja Cluj Brands Tour – ediția a doua.

  Detalii

  Cluj Brands Tour: Farmec si Jolidon, ambasadori ai Romaniei

  24 septembrie 2012

  Îmi revin destul de greu din experiența Cluj Brands Tour, dovadă că stau de azi de pe la prânz și tot îmi fac curaj să scriu despre Farmec și Jolidon. Mă iau cu una, cu alta și din când în când mai vizitez și pagina goală de Word că doară-doară îmi vin și cuvintele. Așa că m-am apucat de scris, să văd ce informații selectează memoria și ce-mi dictează amintirile.

  Detalii

  Cluj Brands Tour: De ce creste Farmec atat de tare

  24 septembrie 2012

  Sigur, parerea unui profan. Nu stiu atata marketing incat sa fac o fina analiza a vanzarilor in raport cu investitia in publicitate si nici nu am de gand sa prezint un studiu al campaniilor lor de promovare pe care le cunosc. Dar am fost din nou in vizita la Farmec, acum doua zile si am vazut (tot din nou) dedicarea oamenilor care muncesc acolo

  Detalii

  Cluj Brands Tour: Branduri romanești: Farmec

  24 septembrie 2012

  Îmi plac brandurile românești și le susțin cum pot și cum știu: cumpăr produsele lor și le recomand de câte ori am ocazia. Nu-i chiar o noutate că-s fanul lor, dar am simțit nevoia să o mai spun o dată pentru că știu acum că pot face mai mult decât să povestesc prietenilor mei cât de mult îmi plac produsele autohtone și că le recomand.

  Detalii

  Cluj Brands Tour: Lucruri pe care nu le ştiam despre lacurile de unghii Farmec

  24 septembrie 2012

  Am făcut o mică pauză din programul primei zile de Cluj Brands Tour pentru a ne trage sufletul şi cred că e momentul cel mai bun să vă povestesc ce lucruri am învăţat astăzi la fabrica Farmec. Mai exact, despre lacurile Farmec.

  Detalii

  Cluj Brands Tour: Ziua 1: Cum se prepară lacul de unghii Farmec și inside Jolidon

  24 septembrie 2012

  După cum v-am povestit, am avut un sfârșit de săptămână foarte plin happy. Prima zi de tur a început dimineață devreme.S-a mers la sediul gigantului cosmetic din România, irepetabilul și irefutabilul Farmec. Cum să vă explic… să mă aflu în interiorul companiei Farmec a fost cam ca și în filmul Charlie și fabrica de ciocolată, dacă l-ați văzut (dacă nu l-ați văzut, merită

  Detalii

  Cluj Brands Tour: Mi-am facut propriul lac de unghii

  24 septembrie 2012

  Nu, nu e un acces de hipstareala, iar ojele din comert n-au devenit deja prea “mainstream” ca sa le mai suport. Dimpotriva, sa aleg si sa cumpar un lac de unghii este pentru mine un moment de rasfat suprem, chiar daca ma comport ca o cotofana care trage la obiectele noi si sclipitoare doar pentru a le colectiona in cuib. Imi cumpar lacuri de unghii si dupa aia… uit sa le folosesc.

  Detalii

  Cluj Brands Tour: O dimineata cu "Farmec" si stralucire

  24 septembrie 2012

  Avand in vedere ca am vanat, daca pot sa zic asa, fiecare postare legata de Farmec ale bloggerilor ce au participat anul trecut la eveniment ma asteptam sa fie cam la fel si anul acesta.Insa Farmec ne-a surprins in mod placut si ne-a primit intr-o curatenie luna si bec-lucru observabil inca de la poarta, incat puteai manca de pe jos ceea ce e laudabil si admirabi, de fapt e indiscutabil, cred ca nici nu se pune problema sa fu fie asa mai ales la o asemena companie de renume.

  Detalii

  Pragmatici și naționaliști – maturizarea cosumatorului român

  18 septembrie 2012

  Săptămâna trecută m-am bucurat teribil că am ajuns la BrandRo, un eveniment Biz dedicat brandurilor românești. Deja de 3 ani de zile se monitorizează importanța mărcilor locale și se măsoară creșterea lor.

  Mi s-a confirmat ceea ce observasem deja de ceva vreme. Mărcile românești sunt din ce în ce mai apreciate, se constată o creștere a naționalismului și consumatorul alege din ce în ce mai des brandurile locale. În ultimii doi ani s-a observat o creștere pe două categorii de produse – alimente și dulciuri și ceea ce mă interesează cel mai mult, din punct de vedere al nișei blogului, produsele de îngrijire personală.

  Detalii

  Săpunul-spumă Sensitive, Farmec (review)

  17 septembrie 2012

  Vă amintiți cu siguranță de noul săpun spumă Gerovital Pure de la Farmec (am scris aici). Am avut parte și eu de unul,

  Detalii
  Comunicate de presă