50% REDUCERE la produse DEPILATOARE | Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei. | Până la -20% la Dezinfectanții de Mâini
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII

  Presă

  Online
  Presa online

  Exclusivitate! Giulia: “Fiica mea canta si danseaza toata ziua”

  29 martie 2013

  Desi are doar 28 de ani, Giulia este mama, are o cariera muzicala de succes de mai bine de 10 ani, si mai nou este imaginea gamei Farmec Natural, o asociere despre care artista spune ca ar caracteriza-o intru totul. Care sunt trucurile artistei in ceea ce priveste frumusetea, cum si-a revenit dupa sarcina si ce proiecte muzicale are in plan, ne-a povestit chiar Giulia in cele ce urmeaza.

  Detalii

  Review - Aslavital Mineralactiv – Crema pentru curatarea fetei (fara sapun)

  28 martie 2013


  De-a lungul timpului am incercat diverse produse pentru curatarea tenului (spume, geluri, creme) fara sa raman la un anumit produse deoarece de fiecare data ziceam ca pot gasi ceva mai bun, ceva mai ieftin, ce mai… etc.
  Asa am ajuns sa incerc crema pentru curatarea fetei (fara sapun) de la Aslavital Mineralactiv si pot spune ca am gasit produsul perfect in ceea ce priveste raportul calitate/pret care este excelent.

  Detalii

  Noile game Nufăr şi Triumf - Împreună facem casa lună!

  26 martie 2013

  Primăvara este anotimpul renaşterii naturii, dar şi anotimpul în care toţi românii se pregătesc de vremea caldă şi sărbătorile de Paşti printr-o curăţenie perfectă a casei. Farmec le-a pregătit tuturor o surpriză menită să le uşureze munca: gamele Nufăr şi Triumf, binecunoscute pentru eficienţa lor, revin în această lună pe rafturi cu produse noi, dar şi cu ambalaje şi etichete noi, mai vesele şi mai atrăgătoare.

  Detalii

  Idealul meu in materie de podoaba capilara: Rapunzel!

  26 martie 2013

  Idealul meu in materie de podoaba capilara: Rapunzel!
  O stiti pe Rapunzel, nu?
  Nu, nu, nu, nu vreau sa ma fac blonda! (Inca :-D ) Dar asta nu inseamna ca nu vreau sa am un par lung si sanatos!
  Intotdeauna am cautat acele produse care au grija de parul meu si, cel putin pana acum, am reusit sa il fac sa coopereze cu mine.

  Detalii

  Sofia Irimie. Gânduri de primăvară

  25 martie 2013

  Pentru că luna aceasta este dedicată fetelor şi florilor în Revista Bulevard, ne-am gândit să aflăm ce înseamnă acest început de primăvară pentru personalităţile feminine dragi nouă. Astăzi, Sofia Irimie, şef departament cercetare Farmec, ne transmite gândurile ei de primăvară.

  Detalii

  Răsplata pentru “farmece”!

  25 martie 2013

  Nu cosmeticele sunt tema blogului meu, dar din când în când mi-am propus să îmi mai fac de cap pe aici, pentru că oricum, alte teme nu am deocamdată. O poezie nu am mai scris de când cu răscoala de la Bobâlna, baieții nu mă mai enervează, la muncă merge treaba binișor, deci mă apuc de ”biuti”. :)

  Detalii

  Românce cu Farmec… natural! Aveţi idei?

  25 martie 2013

  Îmi place mult când brandurile autohtone caută să descopere, să prezinte şi să sprijine valorile româneşti. E un semn de firească normalitate într-o perioadă în care suntem puşi mai degrabă pe importat idei, valori şi sensuri fiindcă e mai comod să folosim unele testate deja.

  Detalii

  Despre femei cu farmec

  20 martie 2013

  Femeia cu farmec este femeia care mă inspiră. Femeia care hipnotizează prin simpla-i prezenţă şi care este conştientă de ceea ce este.
  Este femeia inteligentă, care citeşte, care iubeşte arta şi muzica bună.
  Este femeia care ştie să fie sexy, ştie să trezească pasiuni prin simple priviri şi care cucereşte tot. Inimi, oameni.

  Detalii

  Au româncele (mai mult) farmec?

  19 martie 2013

  Dacă o să mai spun o dată că parcă prea a pornit în trombă 2013 și e pedala de accelerație la podea, o să-mi ziceți că-s în pragul nebuniei. Dar uite că de ieri, cu folderele pline de fel de fel de informații și poze și cu măsuța de toaletă plină de produse care-mi plac și despre care aș vrea să povestesc, eu de fapt zac într-o lipsă de chef și o ne-stare ca nici să mă odihnesc cum trebuie nu-mi permite.

  Detalii

  Farmecul marketingului

  19 martie 2013

  Managerul de marketing al celui mai important producător român de cosmetice, Farmec SA, este o femeie puternică, inteligentă şi frumoasă, care a reuşit să coordoneze expansiunea pe pieţe importante.

  Detalii
  Comunicate de presă