50% REDUCERE la FIOLE ANTIMĂTREAȚĂ, ultimele bucăți | Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei.
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII

  Presă

  Online
  Presa online

  A fost lansata campania online „Romance cu Farmec”

  06 martie 2013

  “Romance cu Farmec” este o campanie integrata si complexa care isi propune sa puna romancele in valoare, sa le creeze un context in care sa se simta speciale, prin asocierea cu personalitati feminine din istorie si din prezent.

  Detalii

  Creativitate pe bloguri: concursuri sau nu?

  06 martie 2013

  E greu sa fii creativ si constant in creativitate atunci cand ai un blog. Bloggerii mai vechi de trei ani stiu despre ce vorbesc. Sunt momente in care, pur si simplu, nu stii ce sa scrii. Si nu ca n-ai avea subiecte, doar ca nu iti gasesti cuvintele in asa fel incat ele sa formeze un sir de fraze bune de citit.

  Detalii

  Fetelor, anul ăsta SuperBlog vă e dedicat vouă

  04 martie 2013

  SuperBlog e o competiție care se desfășoară în blogosfera românească de 6 ani deja. Anul ăsta e chiar o premieră pentru că până acum se întâmpla toamna. În 2013, e prima ediție de primăvară, așa că personajele principale sunt femeile, cum altfel? :) Ediția de anul ăsta durează numai o lună și a început chiar de 1 martie.

  Detalii

  Concurs: un păr fermecător

  01 martie 2013

  Încă din cele mai vechi timpuri, părul a fost dintre simbolurile frumuseții și puterii. În perioada antică, o femeie își pierdea pletele doar dacă era adulteră. Era o mare rușine să ai părul scurt și trebuia să porți stigmatul acesta în văzul tuturor. În Evul Mediu, pe când bărbații purtau războaie și pe când majoritatea populației trăia în mizerie, femeile țineau la podoaba lor capilară atât de mult încât preferau să o acopere cu o bonetă decât să o taie.

  Detalii
  Comunicate de presă