Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei. | Înscrie-te la Newsletter - 15% Reducere la prima comandă
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII

  Presă

  Online
  Presa online

  Curăţenia de primăvară şi un mic #concurs

  23 aprilie 2013

  Primăvara. Momentul revenirii, al renaşterii şi al reinventării. Momentul din an în care faci curat şi scoţi tot afară, dai lucrurile vechi, nefolositoare şi faci loc aerului proaspăt şi noutăţilor. Legat de nou, de fresh out of the oven, poate vă amintiţi că Farmec a lansat în luna martie o campanie foarte frumoasă, prin care sărbătorim femeile fermecătoare…

  Detalii

  Despre gospodinele din reclame

  23 aprilie 2013

  Cele mai multe reclame la produse de curăţat casa au prostul obicei de a-ţi arăta tot soiul de gospodine care fac minuni cu produsele lor pe o cadă sau chiuvetă sau vas de toaletă care-s negre de atâta jeg şi piatră! Pricep că asta e găselniţa de a face efectul produsului minune mai vizibil, dar, frate, ce gospodină e aia cu o cadă atât de infectă încât nici câinele nu-ţi vine să-l duşezi acolo?!

  Detalii

  Farmec Natural cu argan (review)

  22 aprilie 2013

  Preferința mea pentru argan nu este una nouă, însă îmi doream niște produse realizate de către profesioniști, pentru a putea beneficia de proprietățile uleiului de argan și acestea să se absoarbă. În acest sens am ochit tot ce a intrat nou pe piață cu argan și un prim review vine către noua gamă Farmec Natural.

  Detalii

  Gerovital Plant Treatment Kit

  22 aprilie 2013

  Acest kit este un produs cosmetic pentru uz extern, adresat atât femeilor cât şi bărbaţilor, care se confruntă cu probleme ale părului legate de lipsa vitalităţii acestuia, căderea părului, uscarea scalpului ori îngrăşarea excesivă.

  Detalii

  Review - Gerovital Plant Ser hidratant termoprotecto

  22 aprilie 2013

  Acum vreo 3 luni, am achizitionat acest ser de pe www.1001cosmetice.ro, printre alte bunatati cu care m-am laudat aici. De atunci, l-am folosit saptamanal, dupa spalare, atunci cand stiam ca voi folosi uscatorul sau placa ( adica undeva la vreo 2-3 ori pe satpamana).

  Detalii

  Review Lotiune cu vitamina B5 de la Farmec

  22 aprilie 2013

  Mult timp am suferit dupa unghiutele mele lungi ,tari si frumoase din adolescenta ...Pe la 18 ani aveam niste unghii lungi si tari ,fara prea mult efort ...toata lumea mi le admira si eu eram foarte incantata.

  Detalii

  O bucătărie jegoasă și-un concurs fermecat

  22 aprilie 2013

  Acum vreo 2 ani m-am mutat într-o chirie cu fetele. O mână de prietene și-un motan, în căutarea unei oaze de liniște și-a unui depozit de haine pe care să-l numim Acasă. Zona bună și prețul decent ne-au determinat să alegem un apartament care, la prima vedere, părea curățel, dar nu curat în adevăratul sens al cuvântului. Am decis să-l luăm și să-l curățăm noi, că doar suntem fete harnice.

  Detalii

  Avantajul magazinului de cartier

  18 aprilie 2013

  Sub apartamentul in care locuiesc se afla un magazin de cartier. Dar fix dedesubt, ca imi ia mai putin de 10 secunde sa merg din casa la magazin. Proprietarii magazinului, sot si sotie, sunt niste oameni pe care nu i-am vazut vreodata sa fie suparati, desi nu cred ca duc o viata idilica. Sunt mereu cu zambetul pe buze si cu cate o vorba buna pentru fiecare om care intra sa cumpere cate ceva.

  Detalii

  Cele mai puternice mărci româneşti (topul BIZ) în Social Media

  18 aprilie 2013

  În septembrie 2012 Revista BIZ publica, în colaborare cu Unlock Market Research, un clasament al celor mai puternice mărci româneşti. Despre scopul şi metodologia acestui studiu puteti citi mai multe aici. Am luat mărcile de pe primele 10 poziţii şi, cu ajutorul oamenilor de la MediaIQ, care mă ajută cu cifre şi statistici pentru articolele publicate pe acest blog, am aflat cât de menţionate au fost aceste mărci în social media. Pentru comparaţie, acelaşi studiu al BIZ, publicat în 2011, poate fi consultat aici, iar cel din 2010 aici.

  Detalii

  Curățenie de primăvară

  15 aprilie 2013

  Vine. Mai încet, mai timid, dar vine. E cu câteva grade în urmă, ca un copil care nu înțelege matematica, dar e frumos oricum. Primăvara asta alintată și cam încăpățânată vine.

  Detalii
  Comunicate de presă