Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei. | Înscrie-te la Newsletter - 15% Reducere la prima comandă
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII

  Presă

  Online
  Presa online

  Rostul curateniei de primavara

  15 aprilie 2013

  A deretica. A ciorobti. A rândui. A tăgăși. A ticăzui. Toate aceste cuvinte înseamnă un singur lucru: a face curățenie. Însă nimeni nu știe mai bine cum se aplică acest cuvânt decât mama mea.Dintre toate obiceiurile mamei mele, s-a prins unul de mine de care nu pot scăpa: dragul de ordine și curățenie.

  Detalii

  Review: Ulei pentru cuticule Farmec

  15 aprilie 2013

  Recunosc, nu sunt o persoana care sa aiba probleme cu cuticule "furioase" dar asta nu inseamna ca acestea nu trebuie ingrijite. Pe perioada iernii am simtit nevoia unei hidratari suplimentare si mi-am indreptat atentia catre un ulei special pentru ingrijirea lor, care m-a fidelizat si pe care il voi folosi pana la ultimul strop.
  Astazi doresc sa va prezint produsul de care cuticulele mele s-au indragostit - Uleiul pentru cuticule Tratament Expert de la Farmec.

  Detalii

  Bec si luna

  08 aprilie 2013

  Săptămâna trecută a sunat curierul. Obișnuiește să facă asta, din timp în timp. Să sune, adică. În primul moment m-am panicat și am început să scotocesc memoria și, concomitent, portmoneul. Oare ce-oi fi comandat și de ce n-am banii pregătiți.

  Detalii

  Sunt blogger si "Ambasador de Brand": In 2008 era "un mediu volatil", mai nou sunt "comunitati nepretuite"

  08 aprilie 2013

  Te numesti Porsche, Samsung, Ford sau Farmec, esti un un brand cunoscut, puternic. Vezi afise prin orase, uneori in tari de pe alte continente, reclame TV, online, print. Reclame peste reclame. Formele acestea de advertising nu sunt insa suficiente, companii locale si multinationale cautand sa isi faca loc (si) in inimile consumatorilor.

  Detalii

  Ma plictisesc

  08 aprilie 2013

  Asta e una dintre afirmatiile pe care nu am facut-o de multa vreme. In primul rand, pentru ca timpul mi se pare ca s-a comprimat si nu-mi ajunge ca sa fac tot ceea ce vreau, iar in al doilea rand, pentru ca de fiecare data cand as ajunge intr-o faza de genul, m-am obisnuit sa fac ceva.

  Detalii

  Cauta Farmecul

  04 aprilie 2013

  De mică mi-au plăcut tare mult cuvintele. Mi-au plăcut sensurile lor, încărcătura lor emoțională, modul în care ne ajută să filtrăm realitatea. De aceea am și acum o feblețe pentru anumite cuvinte care, în viziunea mea, sunt ofertante, pline și spectaculoase prin imaginile care ni le formează în minte. Unul dintre aceste cuvinte este ”pasiune” și al doilea este ”farmec”. Iar ambele cuvinte mă duc cu gândul la o persoană pe care o admir și o respect enorm.

  Detalii

  Curățenia cu Farmec

  04 aprilie 2013

  Pentru că prietenii de la Farmec mă știu un om de-o hărnicie strașnică, mi-au dat o mână de ajutor pentru curățenia de primăvară ce va să vie, oricât încerc eu s-o evit :)

  Detalii

  Curățenie cu spor pentru orice doritor!

  03 aprilie 2013

  Casa pare de parcă ar fi trecut printr-un război sau sunt mici lucruri care te supără că îți stau în cale?Nimic mai simplu de rezolvat!

  Detalii

  Ce? E o ruşine să speli WC-uri? :)

  03 aprilie 2013

  Am senzaţia că anul ăsta sunt responsabil cu curăţenia prin casă înaintea sărbătorilor. Nu e deloc pe placul meu că Diana mea îşi consideră noul atelier de design vestimentar ca fiind prima casă, pe mine lăsându-mă cu povara prafului din locuinţă.

  Detalii

  Farmecul curăţeniei

  03 aprilie 2013

  Încet, încet vine şi primăvara. Când spui primăvară zici păsărele, iarbă, flori, animăluţe…şi alte chestii drăgălaşe. Pe lângă toate aceste “drăgălăşenii”, primăvara înseamnă şi curăţenie. Da, acea chestie pe care o urâm noi bărbaţii, dar pe care trebuie să o facem, altfel dormim pe preşul din faţa casei. Bătut sau spălat de covoare, spălat pe jos, câţărat pe mobilă la şters praful acolo unde nu ajunge consoarta, aspirat.

  Detalii
  Comunicate de presă