50% REDUCERE la produse DEPILATOARE | Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei. | Până la -20% la Dezinfectanții de Mâini
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII

  Presă

  Online
  Presa online

  Ser antiimperfecțiuni cu efect de iluminare – Gerovital Happiness

  25 mai 2016

  Bună să vă fie inima!
  Desigur că micile imperfecțiuni ale tenului reprezintă o problemă cu care se confruntă un număr mare de femei, dar ce bine că apar pe piață produse care să ne ajute în acest sens!

  Detalii

  Gerovital Summer

  25 mai 2016

  S-au deschis stăvilarele cerului și a turnat potop peste oraș, udându-mă toată, din cap până-n picioare. Încercam să fug să mă ascund la timp, cu cumpărăturile în mâini, dar norii grei și furioși s-au deșertat fără răbdare: e prima ploaie de vară, caldă, de aceea de după care soarele iese zâmbind și inundă străzile, sorbind și ultima picătură de ploaie.

  Detalii

  Pentru vara ce va să vie

  24 mai 2016

  Hai, c-am început și eu pregătirea pentru vară. Ca orice femeie care se respectă și face tot felul de chestii pe ultima sută de metri (a se citi „ultimele săptămâni cu temperaturi sub 25 de grade”), și eu am început să reiau activitățile sportive în urmă cu o săptămână și jumătate. Well, nu dați cu pietre, m-am lenevit grav în ultima vreme. atât de grav încât m-am îngrășat cu 7 kilograme față de aceeași perioadă a anului trecut.

  Detalii

  Ready To Go in Only 3 Minutes

  23 mai 2016

  Nu cred că are rost să mai descriu ceva căci titlul spune totul, însă totuși îmi doresc să vă spun secretul meu (și al multor altor bloggerițe din câte am văzut) în materie de beauy, mai exact… epilarea:) Este dificil să fii întotdeauna pregătită de ieșit pe ușă în orice outfit ți-ai dori, mai ales dacă ai uitat că ai ratat programarea la epilat care era în urmă cu vreo săptămână, iar tu îți doreai neaparat acea rochiță cu buline.

  Detalii

  Descoperă noua gamă pentru plajă - Gerovital 2016

  19 mai 2016

  Farmec lansează linia de produse de protecţie solară Gerovital SUN într-o variantă modernizată şi extinsă, creată de către cercetători la standarde înalte de calitate.

  Noua linie solară este formulată pentru a răspunde necesităţilor de protecţie împotriva radiaţiilor nocive ale soarelui, atât în timpul expunerii cât şi după aceea. Pe lângă dubla fotoprotecţie (UVA şi UVB) produsele asigură în plus hidratarea, emolierea şi nutrirea tegumentelor şi au puternice proprietăţi antioxidante. Se regăsesc sub formă de uleiuri, loţiuni, emulsii, creme şi geluri, satisfac nevoile tuturor tipurilor de piele şi au destinaţii diferite.

  Detalii

  3 de la Gerovital Happiness

  09 mai 2016

  Nu au trecut nici 2 luni de când am sărbătorit a 25-a primăvară din viaţa mea!❤ Ştiţi şi voi cum sunt zilele de naştere…. mesaje, telefoane de la cunoştinţe şi tot neamul cu care nu ai mai vorbit de luni întregi, dar te sună şi te ţin cu telefonul la ureche circa 30 de minute, întrebând de 3 ori ce faci,cum e la serviciu şi (mai nou!) dacă şi cât de des mişca bebe în burtica.

  Detalii

  Epilatul nu a fost niciodata atat de simplu- Farmec crema depilatoare

  09 mai 2016

  Desi suntem in luna mai si inca ploua afara, trebuie sa ne gandim totusi la vara si la plaja.
  Eu am inceput sa imi cumpar rochite si sandale si de abia astept sa le port.
  Singura problema care mai ramane e cea a picioarelor fine.

  Detalii
  Comunicate de presă