50% REDUCERE la produse DEPILATOARE | Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei. | Până la -20% la Dezinfectanții de Mâini
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII

  Presă

  Online
  Presa online

  Crema colorantă anti-îmbătrânire

  27 iunie 2016

  Nu vă imaginați bucuria mea că, în sfârșit, au venit căldurile. Ca și lucrurile care țin puțin – like icecream, vara este cu adevărat vară când e hot outside, hot inside, adică 30+ grade. Adică așa, ca mine

  Detalii

  Crema microderm-abraziune Gerovital-review

  27 iunie 2016

  Brandul Farmec nu mai are nevoie de nicio prezentare. Folosesc multe produse Farmec și pot spune că sunt foarte multumita de calitatea lor.
  Astăzi a venit timpul să vă prezint crema microderm- abraziune Gerovital

  Detalii

  Farmecele mele :)

  14 iunie 2016

  Am momente cand trebuie sa am neaparat oja pe unghii, apoi luni de zile nu pun nimic pe ele. Dar cand ma fac cu oja, trebuie sa fie de calitate si rezistenta, nimanui nu-i place sa se despice oja dupa o zi. Chiar daca spalam vase, lucram cu caini ( in cazul meu:) ) si alte activitati, oja trebuie sa ne ofere un moment de bucurie cand ne uitam la maini, indiferent de culoare.

  Detalii

  Pregătiri de vacanță + Concurs Farmec

  06 iunie 2016

  De la primele zile de vară, începem să visăm la vacanța de vară, undeva departe, la plajă și soare, mare și relaxare! După ce stabilim data și alegem destinația, zilele parcă trec tot mai greu, visăm cu ochii deschiși la vacanță, întocmim o listă cu cele necesare, de la îmbrăcăminte, încălțăminte adecvate, până la produsele cosmetice pe care trebuie să ale avem cu noi.

  Detalii

  CC Cream, Gerovital

  03 iunie 2016

  Despre CC Cream-ul din gama Happiness, de la Gerovital, v-am mai scris aici. Recent am primit cadou produsul, doar că de data aceasta, nuanța deschisă. Și pentru că mi-a plăcut din nou extrem de mult, am zis să fac câteva poze și să vi-l arăt și vouă. Again!

  Detalii
  Comunicate de presă