50% REDUCERE la produse DEPILATOARE | Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei. | Până la -20% la Dezinfectanții de Mâini
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII

  Presă

  Online
  Presa online

  Clujul are FARMEC

  18 august 2016

  Cand am primit propunerea din partea celor de la Farmec, sa fac o mica harta a locurilor preferate din Cluj, am fost mai mult decat incantata, mi-am imaginat instant cum sta cineva si cauta un city break pentru urmatoarea escapada si ar putea poposi chiar aici, pe blogul meu, incepand sa-si creioneze urmatorul traseu tinand cont de recomandarile mele:).

  Detalii

  Atingerea soarelui

  16 august 2016

  Deși suntem la jumătatea lunii august, în perioada de despărțire de cel mai adorat anotimp, am ținut neapărat să punctez câteva dintre produsele mele preferate, atât de necesare chiar și la început de toamnă. Oricât am încerca să o dăm întoarsă, vremea a luat-o razna, iar sfârșitul lunii august nu mai înseamnă de mult granița de la revedere a verii.

  Detalii

  Crema antirid si fermitate de la Gerovital

  11 august 2016

  Odată cu înaintarea în vârstă, trebuie să acordam o mai mare atenție pielii. Trebuie sa ne aiguram că folosim produse adecvate vârstei și că urmam o rutină de îngrijire a pielii.

  Detalii

  O piele protejata este o piele fericita!

  09 august 2016

  Si uite ca s-a dus si vacanta de anul acesta. Fara prea multe planuri si fara sa stam prea mulr pe ganduri am ajuns cu toata familia pe litoral. Am fost putin luata prin surprindere cu aceasta vacanta asa ca nu am avut prea mult timp la dispozitie pentru facut bagaje.

  Detalii
  Comunicate de presă