Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei. | Creion Dermatograf Gri sau Vișiniu cu 50% REDUCERE 
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII

  Presă

  Online
  Presa online

  Farmec: cifra de afaceri de 26,2 milioane de euro in 2011

  17 februarie 2012

  In 2011, eforturile noastre s-au concentrat pe doua directii – pe de o parte, am continuat dezvoltarea brandului Gerovital cu produse noi, inovatoare, iar pe de alta parte am continuat procesul de eficientizare a procesului de productie, ceea ce ne-a permis sa oferim in continuare produse de foarte buna calitate la un pret corect.

  Detalii

  Recession forces local exporters to cast net wide

  31 ianuarie 2012

  After Romanian exports posted an encouraging 22.5 percent growth in the first 11 months of last year on the same period of 2010, companies are now facing a rough ride as the looming recession in the European Union, Romania’s main export destination, threatens their foreign sales. Emerging markets outside the EU are luring local companies but to what extent are they a viable alternative?

  Detalii

  Argila face minuni cu pielea ta

  30 ianuarie 2012

  Un produs atât de simplu, de bun şi de ieftin, pe care îl găseşti prin toate farmaciile şi magazinele naturiste, ar trebui să fie de bază în orice gospodărie. Iar asta deoarece are nenumărate beneficii pentru sănătate. Se poate administra atât intern, cât şi extern, la măşti pentru diverse tipuri de ten sau în compoziţia produselor cosmetice.

  Detalii

  România la export

  12 decembrie 2011

  Fie ca vorbim de vin, dulciuri, produse cosmetice sau detergent, Romania are in prezent “ambasadori” in toate colturile lumii. Branduri cu istorie in industria locala a bunurilor de larg consum ajung acum in China sau Statele Unite ale Americii. Wall-Street.ro va propune o selectie a marcilor romanesti care fac performanta si peste granita, la zeci de ani de la lansare.

  Detalii

  Sarbatorim Romania, si nu doar de 1 Decembrie

  01 decembrie 2011

  De 1 Decembrie sarbatorim Ziua Nationala a Romaniei si daca nici acum nu ne amintim de valorile autohtone, atunci cand? Sunt romani care au facut istorie.

  Detalii

  Ziua României, ziua ta, române!

  01 decembrie 2011

  A venit 1 Decembrie!
  O zi care trezește în fiecare dintre noi puțin din spiritul de român. Dar ce înseamnă să fii român? Pentru fiecare poate avea o semnificație diferită. Fie că ne gândim la munții noștri și peisajele parcă scoase din fotografii, fie că ne vin în minte marile valori care au pus România pe harta invențiilor sau a descoperirilor lumii ori ne ducem cu gândul către marii conducatori ai națiunii noastre, fiecare simte în propriul mod această sărbătoare.

  Detalii

  Cel mai dur război: mari retaileri vs. mari producători

  20 noiembrie 2011

  Cel mai mare producător de cosmetice cu acţionariat român, Farmec Cluj-Napoca, consimte să fabrice mărfuri sub eticheta marilor retaileri.

  Detalii

  Cosmetics market begins to look better

  14 noiembrie 2011

  Mircea Turdean, managing director of Farmec, talked to BR about the company’s plans to add Ukraine and Russia to its existing export destinations and this year’s investment strategy.

  Detalii

  Descoperă secretul frumuseții lui Marlene Dietrich

  03 noiembrie 2011

  Actritele de la Hollywood sunt cunoscute si apreciate in intreaga lume, dar in acelasi timp sunt criticate pentru orice pas gresit pe care il fac sau pentru orice imperfectiune fizica.

  Detalii

  Copilul tău, următorul Mircea Eliade?

  02 noiembrie 2011

  "Tu ce vrei sa te faci cand o sa fii mare?" Intrebari la care cei mici cu siguranta vor raspunde: doctor, avocat, pompier sau astronaut. Meserii care necesita un devotament continuu, multa disciplina si care sunt apreciate oriunde in lume si vazute drept meserii nobile.

  Detalii
  Comunicate de presă