Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei. | Creion Dermatograf Gri sau Vișiniu cu 50% REDUCERE 
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII

  Presă

  Online
  Presa online

  Tu ai descoperit secretul tinereții?

  31 octombrie 2011

  Tinerete, da. Toate ne dorim sa ne pastram pielea tanara indiferent de varsta pe care o spune certificatul de nastere. Mereu ne dorim o piele mai ferma, un ten mai neted sau cateva riduri in minus. Stim, suntem de multe ori nemultumite, dar face parte din farmecul nostru si din dorinta de a tinde spre perfectiune.

  Detalii

  Să fim mai mândri de noi

  19 octombrie 2011

  ...V-am spus atunci că ceea ce m-a impresionat la Farmec cel mai mult a fost faptul că angajații pun multă pasiune în munca lor pentru acest brand autohton. Este unul dintre puținele produse românești care ne păstrează credința în noi peste hotare. Gama Gerovital este considerată una dintre cele mai eficiente din Europa, iar de doamna Ana Aslan eu n-am auzit de la noi, ci din străinătate.

  Detalii

  ROMANIA CEA FRUMOASA

  17 octombrie 2011

  m-am emotionat si-am zis, once again, Love U farmec… si, mai ales, love you farmec team.
  sunt la cluj, la farmec/ gerovital, niste oameni minunati care fac lucruri frumoase, cu suflet.
  sigur ca filmuletul e parte dintr-o campanie a brand-ului Gerovital (aducem Romania acasa), dar ei au ales sa-si cheltuie banii ca sa fie partener al Echipei Olimpice a Romaniei si pentru asta au tot respectul meu.

  Detalii

  FARMEC prin ochii bloggerilor

  27 septembrie 2011

  În perioada 09-10 septembrie 2011, Cluj-Napoca a găzduit evenimentul “Cluj Brands Tour”. Evenimentul și-a propus să descopere poveştile din spatele brandurilor clujene de success prin intermediul bloggerilor. Aceștia au poposit în “casele” noastre și au aflat poveștile direct de la sursă, în încercarea de a (re)descoperi o altă față a orașului nostru. Farmec a fost una dintre companiile implicate în proiect, alături de alte branduri foarte cunoscute, precum: Banca Transilvania, Napolact, Vitacom Electronics, Jolidon, Ursus, Trilulilu.

  Detalii

  Clujeni alături de clujeni – „Farmec” susţine „Let’s Do It, Romania!”

  14 septembrie 2011

  Din grijă pentru natură, Farmec susţine Clujul în proiectul ”Let’s Do It, Romania!”, implicându-se atât pe partea de promovare, cât şi cu resurse materiale şi voluntari! Un mare „MULŢUMESC, FARMEC ! ” pentru sprijinul acordat, ca de la clujean la clujean !

  Detalii

  Cluj Brands Tour - Brandurile clujene se întâlnesc cu bloggerii în offline

  13 septembrie 2011

  În perioada 09-10 septembrie 2011, Cluj-Napoca va găzdui evenimentul “Cluj Brands Tour”. Evenimentul îşi propune să descopere poveştile din spatele brandurilor clujene de success.

  Detalii

  Cum se face PR

  10 august 2011

  La începutul lui mai am fost, alături de alte câteva doamne valoroase de prin online-ul autohton, la Sighişoara, la un training Farmec pe care l-am câştigat. Adică a fost un concurs, au fost nişte echipe, nişte produse, nişte obiective, iar noi, echipa “Onlineriţe cu Farmec”*, am câştigat concursul.

  Detalii

  Din suflet

  27 iulie 2011

  Dragă Doamnă Jofi,
  Mi-ați fost aproape de suflet încă din primele două fraze pe care le-ați spus când ne-am întâlnit prima dată. Mi-a plăcut să văd un om care vorbește cu pasiune despre munca lui, care știe atât de multe lucruri despre compania în care lucrează și care pune atât de mult suflet în ceea ce muncește în fiecare zi, de 35 de ani încoace. Pentru mine, Farmec înseamnă cu totul altceva de când v-am întâlnit.

  Detalii

  Crema Hidratantă Gerovital Plant, premiata la Produsul Anului 2011

  14 iulie 2011

  Brandul Gerovital a primit o noua confirmare a aprecierii de care se bucura in randul consumatorilor romani, acestia desemnand Crema Hidratanta Gerovital Plant Produsul Anului, in categoria “Crema de fata”.

  Detalii

  Oamenii din spatele produselor pe care le folosim

  30 iunie 2011

  Vă gândiţi vreodată când folosiţi un produs (şampon, pastă de dinţi, detergent etc) cine l-o fi inventat?
  Cum se simte omul acela când merge în magazine şi vede că invenţia lui – dozajul chimic perfect – e pe toate rafturile?

  Detalii
  Comunicate de presă