Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei. | Creion Dermatograf Gri sau Vișiniu cu 50% REDUCERE 
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII

  Presă

  Online
  Presa online

  Onlineritzele cu Farmec au călătorit în timp!

  10 mai 2011

  După cum spuneam în articolele anterioare, echipa Onlineritze cu Farmec a câștigat războiul cremelor, drept urmare, în acest weekend am fost alături de echipa Farmec în Sighișoara, la un training de frumusețe și întreținere, în miezul Cetății, pierdute printre căței medievali și un aer fermecător. 

  Detalii

  Adevărul despre un păr fermecător

  10 mai 2011

  Că în weekend am fost împreună cu Onlineritzele cu Farmec la Sighișoara, deja știți. Că ne-am distrat colosal, la fel. Așa că m-am gândit că ar fi mai util dacă v-aș povesti ce-am învățat despre mine și, mai exact, despre părul din dotare.

  Detalii

  Cum devii evanghelistul unui brand

  09 mai 2011

  Reţeta e simplă: se iau zece bloggeriţe faine, se mai ia o echipă Farmec profesionistă şi dedicată şi se amestecă totul într-un bol mare de creme şi informaţii, amestec presărat cu un strop de aer medieval de Sighişoara.

  Detalii

  Fermecătorul meu weekend cu Farmec

  07 mai 2011

  Suntem în plin training cu Farmec la Sighişoara, un training pe care iniţial îl credeam pretext de întâlnire, excursie şi petrecere cu echipaOnlineritze cu Farmec. Vineri seara, când echipa se reuneşte în crama bătrânului hotel Sighişoara din Cetate, asupra noastră se abate promisiunea sumbră a unui set de 70 de slideuri care să pună stăpânire pe sâmbăta excursionistă.

  Detalii

  Campania Made in Romania: Frumusetea romaneasca are FARMEC

  11 aprilie 2011

  Stau cuminti in lumina reflectoarelor de magazin. Asteptand. Sa te incite, sa te incante, sa iti demonstreze ca nu sunt cu nimic mai prejos decat vecinele de raft. Sunt modeste ca pret, cu si de bun simt ca atitudine. Pe ele sta scris "made in Romania", inauntru poarta cu mandrie munca catorva sute de concetateni. Nu au nimic ostentativ, doar o istorie de peste un secol de existenta, de cercetari, de transformari. Toate adunate cu grija ca sa-ti fie tie pe plac. In schimb, nu cer decat atat: sa te lasi invaluit de FARMEC.

  Detalii

  Farmec, liderul pieţei de produse cosmetice din România

  30 noiembrie 2010

  Farmec, un brand a cărui istorie începe acum mai bine de 120 de ani, reprezintă, cu ale sale peste 400 de produse, nu numai liderul pieţei de produse cosmetice din România, ci şi un brand puternic, prezent şi apreciat pe toate cele cinci continente.

  Detalii

  Fă campanie părului sănătos şi câştigă o vizită de o zi la sediul Farmec din Cluj-Napoca

  20 septembrie 2010

  Farmec Cluj-Napoca, cel mai mare producător român de cosmetice, dă startul, pe 20 septembrie, campaniei Gerovital Plant Tratament Word of Mouth, prin care va alege 40 de persoane active în reţelele sociale şi pe bloguri, pentru a face cunoscută gamă de îngrijire a părului Gerovital Plant Tratament, care numără în acest moment 8 produse diferite. Proiectul este realizat împreuna cu echipa Trender.ro, specializată în campanii de marketing “prin viu grai”.

  Detalii
  Comunicate de presă