Livrare gratuită în România la plata online, la comenzi de 59 de lei. | Descoperă gama de produse profesionale Gerovital H3 Equilibrium.
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII

  Sfatul specialistului

  Toate Îngrijirea tenului Îngrijirea corpului Îngrijirea părului Îngrijire pentru plajă Îngrijirea mâinilor Îngrijirea picioarelor Igienă orală Deodorante Copii
  Întrebări şi răspunsuri | Copii | 4 mai 2018

  Poate fi folosita pt bebe de 3 luni?

  a întrebat Elena , Vârsta: 35-44, Tip ten: Normal
  Categoria: Copii
  04 mai. 2018
  Răspuns: Buna ziua. Produsele cu factor de protectie nu au fost testate pe copii (este interzisa testarea pe copii la nivelul uniunii europene), acestea fiind testate doar pe persoane adulte. Ramane la latitudinea fiecarui parinte daca doreste sa isi protejeze copilul atat de mic cu produse cu factor de protectie solara. Noi nu putem garanta ca acesta va reactiona normal la utilizarea cremei. Si nu putem garanta ca odata aplicata aceasta crema cu factor de protectie, copilul va fi protejat 100% de razele solare. Pe ambalajele tuturor produselor de soare ( nu doar ale noastre) sunt inscriptionate avertizari referitoare la expunerea copiilor la soare. Recomandam totusi protejarea acestora de soare pana la o varsta mai inaintata.
  Cosmetică decorativă Dermato-cosmetice Îngrijirea casei Altele Informaţii utile Toate Despre ten Despre păr Despre corp