Livrare gratuită în România la plata online, la comenzi de 59 de lei. | 1 + 1 GRATIS la Rujurile Gerovital Beauty | OUTLET Gerovital Plant: -30% la ultimele bucăți.
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII

  Sfatul specialistului

  Toate Îngrijirea tenului Îngrijirea corpului
  Întrebări şi răspunsuri | Îngrijirea corpului | 4 iunie 2019

  Buna ziua ! Cumpar de ani de zile doar de la dumneavoastra , sampon , crema , gel de dus si deodorant . Este pentru prima oara cind deodorantul Gerovital "Natural" nu imi asigura functia sa . nici macar pentru doua ore , Puteti va rog sa-mi explicati ? Va multumesc , Lucretia Gutila

  a întrebat Lucretia Gutila , Vârsta: 55+
  Categoria: Îngrijirea corpului
  04 iun. 2019
  Răspuns: Eficienta deodorizanta crescuta in Antiperspirantul Gerovital H3 - Natural este asigurata printr-un mecanism complex in care sunt asociate actiunile ingredientilor activi (Sarurile de aluminiu, Citrofol, Vitamina E), care ofera o protectie de lunga durata impotriva mirosurilor neplacute ale transpiratiei cat si materialelor hainelor pe care nu lasa urme albe sau galbene.
  Este important de cunoscut tipul de transpiratie si cantitatea ei. In anumite perioade de dezechilibru hormonal, de exemplu, este afectata secretia glandelor sudoripare si s-ar putea sa nu-i fie suficient acest produs sau sa fie necesara reaplicarea lui mai frecvent. 
  Îngrijirea părului Îngrijire pentru plajă Îngrijirea mâinilor Îngrijirea picioarelor Igienă orală Deodorante Copii Cosmetică decorativă Dermato-cosmetice Îngrijirea casei Altele Informaţii utile Toate Despre ten Despre păr Despre corp