Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei.
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII

  Sfatul specialistului

  Toate Îngrijirea tenului Îngrijirea corpului
  Întrebări şi răspunsuri | Îngrijirea corpului | 8 august 2019

  Buna ziua, In legatura cu produsul Crema depilatoare Men, rog o clarificare in legatura cu modalitatea de testare (inainte de prima utilizare): se aplica pe o zona mica si se lasa acolo 24 de ore? Sau se procedeaza ca in mod obisnuit - adica se spala dupa 3-8 minute - si doar se urmareste efectul timp de 24 de ore? Multumesc!

  a întrebat Florian , Vârsta: 35-44
  Categoria: Îngrijirea corpului
  08 aug. 2019
  Răspuns: Testarea produsului presupune utilizarea acestuia conform recomandarii, doar ca se va aplica pe o zona mica de piele. Aplicati Crema depilatoare MEN pe o portiune mica de piele din zona care urmeaza a fi depilata, se lasa sa actioneze intre 3 si 12 minute, in functie de grosimea firului de par, dupa care se indeparteaza produsul cu apa calduta si un burete/ manusa. Daca in urmatoarele 24 ore pielea nu prezinta nici o reactie (iritatie), produsul poate fi utilizat pentru epilarea intregii zone.
  Îngrijirea părului Îngrijire pentru plajă Îngrijirea mâinilor Îngrijirea picioarelor Igienă orală Deodorante Copii Cosmetică decorativă Dermato-cosmetice Îngrijirea casei Altele Informaţii utile Toate Despre ten Despre păr Despre corp