Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei.
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII

  Sfatul specialistului

  Toate Îngrijirea tenului Îngrijirea corpului
  Întrebări şi răspunsuri | Îngrijirea corpului | 14 octombrie 2020

  Cremele depigmentare indeparteaza si semnele (maronii) care raman in urma intepaturilor de insecte sau a unor mici lovituri?

  a întrebat Movila , Vârsta: 55+, Tip ten: Uscat
  Categoria: Îngrijirea corpului
  14 oct. 2020
  Răspuns: In situatia transmisa, rezultate bune pot fi obtinute cu Crema Depigmentare cu Vitamina C, care contine vitamina C lipozomala cu actiune de atenuare a petelor pigmentare existente si de previnire a aparitiei altora noi. Se aplica de 2 ori pe zi, dimineata si seara, minim 2 luni de zile, pe zonele cu pigmentatie intensa, dupa aplicarea in prealabil a Serului Depigmentare Gerovital H3 Equilibrium. Niacinamidele si vitamina E - regenereaza si protejeaza pielea impotriva stresului provocat de razele ultraviolete, hidratand totodata zonele tratate.

  Când revin in stoc lacurile mate nr.62F-64F?

  a întrebat Delia , Vârsta: 35-44
  Categoria: Îngrijirea corpului
  14 oct. 2020
  Răspuns: Ne pare rau sa va informam ca nuantele 62F si 64F au stocurile in curs de lichidare si nu avem date privind reluarea productiei.
  Îngrijirea părului Îngrijire pentru plajă Îngrijirea mâinilor Îngrijirea picioarelor Igienă orală Deodorante Copii Cosmetică decorativă Dermato-cosmetice Îngrijirea casei Altele Informaţii utile Toate Despre ten Despre păr Despre corp