Livrare gratuită în România la plata online, la comenzi de 59 de lei. | Descoperă gama de produse profesionale Gerovital H3 Equilibrium.
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII

  Sfatul specialistului

  Toate Îngrijirea tenului Îngrijirea corpului Îngrijirea părului
  Întrebări şi răspunsuri | Îngrijirea părului | 20 martie 2019

  Bună dimineața! Am născut de aproximativ 4 luni și ma confrunt cu o cădere masivă de păr cam de la 3 luni de la naștere. Ce imi recomandați că mi-e frică să nu chelesc. Mulțumesc!

  a întrebat Crina , Vârsta: 35-44, Tip păr: Cădere excesivă
  Categoria: Îngrijirea părului
  20 mar. 2019
  Răspuns: Va recomandam in situatia prezentata sa consultati si un medic specialist pentru a determina cauza daca caderea este alarmanta. Daca medicul recomanda se poate aplica tratamentul dermatocosmetic cu Tratamentul anticadere si Samponul anticadere, pentru o perioada de 3-4 luni. Acest tratament opreste caderea excesiva, prevenirea alopecia si stimuleaza cresterea parului sanatos. Exista o serie de factori care pot determina caderea parului, atat interni cat si externi, cum sunt agresiunea factorilor de mediu (poluare, schimbari de temperatura, temperaturi prea mari sau prea mici, radiatii UV) si stresul cotidian. Caderea parului se poate datorata si unei anumite deficiente de vitamine sau minerale din organism. Nu uitati sa beti cel putin 2 litri de apa pe zi, sa dormiti suficient si sa consumati multe fructe si legume pentru a va vitaminiza organismul.
  Îngrijire pentru plajă Îngrijirea mâinilor Îngrijirea picioarelor Igienă orală Deodorante Copii Cosmetică decorativă Dermato-cosmetice Îngrijirea casei Altele Informaţii utile Toate Despre ten Despre păr Despre corp