Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei.
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII

  Sfatul specialistului

  Toate Îngrijirea tenului Îngrijirea corpului Îngrijirea părului
  Întrebări şi răspunsuri | Îngrijirea părului | 2 aprilie 2019

  Buna ziua, pe lângă tratament, in restul zilelor nu ma spăl deloc pe cap? Adică ma spăl doar de 2 ori maxim pe săptămâna pe cap? Sau doar fiolele de 2 ori pe săptămâna și șamponul in fiecare zi?

  a întrebat Daniel , Vârsta: 20-24, Tip ten: Normal, Tip păr: Cădere excesivă
  Categoria: Îngrijirea părului
  02 apr. 2019
  Răspuns: Tratamentul anticadere se aplica de maxim 2 ori pe saptamana pana la ameliorarea caderii parului, dar nu mai mult de 3-4 luni.  Pe perioada utilizarii, va recomandam ca sa spalati parul doar de doua ori pe saptamana. Serul nu se clateste si va actiona pana la urmatoarea spalare.

  Se poate folosi si in alaptate?

  a întrebat alexandra davidoiu , Vârsta: 30-34, Tip ten: Mixt, Tip păr: Cădere excesivă
  Categoria: Îngrijirea părului
  02 apr. 2019
  Răspuns: Lansarea pe piata romaneasca a unui produs se realizeaza conform legislatiei cosmetice in vigoare, legislatie care respecta intru totul legislatia cosmetica europeana. Pentru a putea trece pe un produs ca este indicat pe perioada de sarcina/ alaptare, produsul trebuie testat pe un esantion de femei in aceasta situatie. Noi nu avem in acest moment astfel de teste, de aceea nu putem scrie pe produse ca sunt realizate special pentru femei insarcinate. Testele de acest gen sunt foarte dificil de realizat deoarece sunt putine persoane dispuse sa faca acest lucru pe perioada sarcinii. La noi in tara nu se fac astfel de teste, astfel nu putem confirma utilizarea. Va rugam sa aratati prospectul produsului medicului pentru a va confirma utilizarea.
  Îngrijire pentru plajă Îngrijirea mâinilor Îngrijirea picioarelor Igienă orală Deodorante Copii Cosmetică decorativă Dermato-cosmetice Îngrijirea casei Altele Informaţii utile Toate Despre ten Despre păr Despre corp