Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei. | Până la 40% REDUCERE la toate produsele solare Gerovital
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII

  Sfatul specialistului

  Toate Îngrijirea tenului Îngrijirea corpului Îngrijirea părului
  Întrebări şi răspunsuri | Îngrijirea părului | 12 mai 2019

  Cata pauza trebuie facuta dupa cele 30 de zile pana la reluarea tratamentului? Adaugată în 05 mai. 2019 Întrebare publică Serul din fiolele cu Keratina lichida poate fi aplicat zilnic, pana la obtinerea rezultatelor dorite in ceea ce priveste. fermitatea si rezistenta firului de par...totusi spuneti ca NU TREBUIE FOLOSIT IN EXCES. Deci dupa perioada de 30 de zile tratament la cat timp se poate incepe iar folosirea fiolelor cu keratina?! Daca ar fi dupa mine le-as folosi la fiecare 2 zile adica la fiecare spalare a parului. Fapt care nu cred ca este indicat. In aceasta perioada pot alterna cu fiolele de regenerare? Ce ma sfatuiti???

  a întrebat Roberta , Vârsta: 30-34, Tip păr: Devitalizat, tern
  Categoria: Îngrijirea părului
  12 mai. 2019
  Răspuns: Serul din Keratina lichida poate fi aplicat atat zilnic, cat si o data la doua zile, pentru o perioada de maxim 30 zile. Dupa acest interval, va recomandam o pauza de cel putin 1 luna de zile. Daca este cazul, poate fi reluat ulterior.
  Solutia obtinuta din fiolele Kit regenerare par se aplica atat la radacina firului de par cat si pe lungimea acestuia. Pentru perioada recomandata, respectiv minim 2 luni, nu alternati cu alte tratamente. Produsul, de asemenea contine keratina, care actioneaza impotriva deshidratarii si oxidarii firelor de par.

  Îngrijire pentru plajă Îngrijirea mâinilor Îngrijirea picioarelor Igienă orală Deodorante Copii Cosmetică decorativă Dermato-cosmetice Îngrijirea casei Altele Informaţii utile Toate Despre ten Despre păr Despre corp