Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei. | Creion Dermatograf Negru, Gri sau Vișiniu cu 50% REDUCERE 
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII

  Sfatul specialistului

  Toate Îngrijirea tenului Îngrijirea corpului Îngrijirea părului
  Întrebări şi răspunsuri | Îngrijirea părului | 10 ianuarie 2020

  Pentru câte spălări se poate folosi un flacon (păr de lungime medie)?

  a întrebat Badarau Oana , Vârsta: 45-54, Tip păr: Păr gras
  Categoria: Îngrijirea părului
  10 ian. 2020
  Răspuns: Samponul Uscat cu efect Conditionant se foloseste intre spalari, cu rolul de a elimina excesul de sebum si de a improspata parul, oferindu-i volum si textura. Produsul nu trebuie sa inlocuiasca spalatul clasic cu sampon si apa. Recomandam sa pulverizati doar o cantitate mica, sa lasati sa actioneze si apoi sa masati si sa periati parul. Aplicati in etape, daca este cazul, pentru a nu incarca parul. Un flacon are 200 ml si depinde de necesarul utilizat la fiecare spalare.

  Se poate folosi in alaptare?

  a întrebat Alexandra , Vârsta: 25-29, Tip ten: Normal, Tip păr: Cădere excesivă
  Categoria: Îngrijirea părului
  10 ian. 2020
  Răspuns: Lansarea pe piata romaneasca a unui produs se realizeaza conform legislatiei cosmetice in vigoare, legislatie care respecta intru totul legislatia cosmetica europeana. Pentru a putea trece pe un produs ca este indicat pe perioada de sarcina/ alaptare, produsul trebuie testat pe un esantion de femei in aceasta situatie. Noi nu avem in acest moment astfel de teste, de aceea nu putem scrie pe produse ca sunt realizate special pentru femei insarcinate. Testele de acest gen sunt foarte dificil de realizat deoarece sunt putine persoane dispuse sa faca acest lucru pe perioada sarcinii. La noi in tara nu se fac astfel de teste, astfel nu putem confirma utilizarea. Va rugam sa aratati prospectul produsului medicului pentru a va confirma utilizarea.

  Buna ziua.Ar avea tratamentul un efect mai bun daca l-as lasa in par fara sa clatesc? Multumesc

  a întrebat Victoria , Vârsta: 20-24, Tip păr: Păr normal
  Categoria: Îngrijirea părului
  10 ian. 2020
  Răspuns: Va recomandam sa utilizati produsul conform instructiunilor. Timpul de actiune a serului este de 10 minute, dupa care parul se limpezeste. Pentru eficacitate ridicata, tratamentul se aplica de 2 ori pe saptamana, pe o durata de minim 2 luni.
  Îngrijire pentru plajă Îngrijirea mâinilor Îngrijirea picioarelor Igienă orală Deodorante Copii Cosmetică decorativă Dermato-cosmetice Îngrijirea casei Altele Informaţii utile Toate Despre ten Despre păr Despre corp