Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei.
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII

  Sfatul specialistului

  Toate Îngrijirea tenului Îngrijirea corpului Îngrijirea părului
  Întrebări şi răspunsuri | Îngrijirea părului | 23 iulie 2020

  Buna ziua . Dacă am parul subțire de fel , cade in ultimul timp și este fără volum , ce îmi recomandați sa folosesc ? Vreau volum , stoparea căderii, indesire și strălucire . Multumesc mult !

  a întrebat flavia , Vârsta: 16-19, Tip păr: Păr normal
  Categoria: Îngrijirea părului
  23 iul. 2020
  Răspuns: Va recomandam sa consultati un medic specialist pentru a identifica mai intai cauzele care determina caderea parului, in conditiile in care va confruntati cu o cadere masiva (mai mult de 100 fire/ zi, lucru firesc care ajuta la regenerarea acestuia). Daca este recomandat, puteti initia tratamentul cu Fiolele anticadere Derma+, pentru o perioada de 3-4 luni, impreuna cu Samponul anticadere Derma+. Daca este cazul, tratamentul poate fi reluat dupa o pauza de 2 luni.
  Ulterior, puteti continua cu tratamentul de regenerare utilizand fiolele din Kitul de regenerare simulatan cu Samponul regenerant cu keratina.
  Îngrijire pentru plajă Îngrijirea mâinilor Îngrijirea picioarelor Igienă orală Deodorante Copii Cosmetică decorativă Dermato-cosmetice Îngrijirea casei Altele Informaţii utile Toate Despre ten Despre păr Despre corp