Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei. | Până la 40% REDUCERE la toate produsele solare Gerovital
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII

  Sfatul specialistului

  Toate Îngrijirea tenului
  Întrebări şi răspunsuri | Îngrijirea tenului | 6 noiembrie 2019

  Se foloseste ca o crema de zi?

  a întrebat Crețu Cateluta , Vârsta: 55+, Tip ten: Mixt
  Categoria: Îngrijirea tenului
  06 nov. 2019
  Răspuns: Da, Crema Final Touch SPF 25 se aplica pe timpul zilei. Produsul contine Aquaxyl ca agent hidratant si Vitamina E, cu rol antioxidant. In acelasi timp, crema este un produs tip DD cream, pentru ca are factor mare de protectie si putere medie spre mare de acoperire. In functie de nevoile tenului, se poate folosi singura sau cu ser/ crema de ingrijire in prealabil, daca tenul are nevoie de mai multa hidratare.

  Se pot folosi daca sunt insarcinata?

  a întrebat Ramona , Vârsta: 30-34, Tip ten: Uscat
  Categoria: Îngrijirea tenului
  06 nov. 2019
  Răspuns: Lansarea pe piata romaneasca a unui produs se realizeaza conform legislatiei cosmetice in vigoare, legislatie care respecta intru totul legislatia cosmetica europeana. Pentru a putea trece pe un produs ca este indicat pe perioada de sarcina/ alaptare, produsul trebuie testat pe un esantion de femei in aceasta situatie. Noi nu avem in acest moment astfel de teste, de aceea nu putem scrie pe produse ca sunt realizate special pentru femei insarcinate. Testele de acest gen sunt foarte dificil de realizat deoarece sunt putine persoane dispuse sa faca acest lucru pe perioada sarcinii/ lauziei. La noi in tara nu se fac astfel de teste, astfel nu putem confirma utilizarea.

  Buna ziua. In perioada Black Friday veti mai relua promoția 1+1 cutie fiole? Încă este pe site ( bănuiesc că nu a fost reactualizat). Mulțumesc.

  a întrebat Sorina , Vârsta: 35-44, Tip ten: Deshidratat
  Categoria: Îngrijirea tenului
  06 nov. 2019
  Răspuns: Campania promotionala "1+1 gratis la Seturile de Fiole" continua in perioada 1-13 Noiembrie 2019, in limita stocului disponibil. Fiolele Hidratante Detox fac parte din aceasta oferta.
  Îngrijirea corpului Îngrijirea părului Îngrijire pentru plajă Îngrijirea mâinilor Îngrijirea picioarelor Igienă orală Deodorante Copii Cosmetică decorativă Dermato-cosmetice Îngrijirea casei Altele Informaţii utile Toate Despre ten Despre păr Despre corp