Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei. | Creion Dermatograf Gri sau Vișiniu cu 50% REDUCERE 
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII

  Sfatul specialistului

  Toate Îngrijirea tenului
  Întrebări şi răspunsuri | Îngrijirea tenului | 12 august 2019

  Aceste fiole se pot folosi in combinație cu cremele, apa micelara din gama Luxury ?

  a întrebat Camelia , Vârsta: 35-44, Tip ten: Mixt
  Categoria: Îngrijirea tenului
  12 aug. 2019
  Răspuns: Fiolele cu Acid Hialuronic 10% Lipozomi cu Acid Hialuronic se utilizeaza ca si tratament. Produsele din gama Gerovital Equilibrium se recomanda a fi utilizate doar dupa evaluarea tenului de catre o cosmeticiana, care va propune o schema de intretinere in functie de nevoile tenului. Un tratament intens antirid cu acest ser presupune aplicarea unei fiole o data la doua zile, pentru o perioada limitata de timp, respectiv pentru cel mult 30 zile.
  Desigur, pe perioada tratamentului, in rutina personala se vor pastra produsele de intretinere zilnica, potrivite, in functie de tipul si nevoile fiecarui tip de ten.

  Factor de protecție are această cremă?

  a întrebat Viviana , Vârsta: 45-54, Tip ten: Cu imperfecţiuni pigmentare
  Categoria: Îngrijirea tenului
  12 aug. 2019
  Răspuns: Crema Superhidratanta nu are SPF inlcus. In cazul in care un produs din portofoliul Farmec contine si factor de protectie UVA/ UVB, acest lucru este specificat in denumirea acestuia, fiind mentionata valoarea SPF (10, 30, 50).

  Îngrijirea corpului Îngrijirea părului Îngrijire pentru plajă Îngrijirea mâinilor Îngrijirea picioarelor Igienă orală Deodorante Copii Cosmetică decorativă Dermato-cosmetice Îngrijirea casei Altele Informaţii utile Toate Despre ten Despre păr Despre corp