Livrare gratuită în România la plata online, la comenzi de 59 de lei. | Up to 30% OFF on make-up products Gerovital Beauty - www.farmec.eu
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII

  Testimoniale

  Oltea

  Oradea, 04 decembrie 2014

  " Buna seara,
  Multumesc pentru promptitudine. Sunt foarte multumita de produsele dvs. Oltea Munteanu

  Raluca

  Bucuresti, 03 decembrie 2014

  " Vă mulţumesc pentru promptitudine. Comanda a ajuns cu bine şi mă bucur că aţi adăugat şi câteva mostre Gerovital. Sunt foarte încântată de produse, mai ales de Şamponul cu urzică şi aloe vera şi Tratamentul anticădere Gerovital H3 Derma+. A fost prima mea comandă pe site-ul dumneavoastră şi cu siguranţă nu va fi ultima. Încă o dată, vă mulţumesc.

  Gabriela

  Bucuresti, 28 noiembrie 2014

  " Vreau să vă mulțumesc pentru felul în care ați ales să vă purtați cu clienții. Dacă n-aș fi primis mostrele free, azi nu reveneam pentru a cumpăra cremele și alte produse, deoarece n-aș fi fost convinsă de calitatea produselor. Am împărțit din ele colegelor tocmai pentru a le convinge. Vă doresc doar bine!

  Aneta

  Galati, 21 noiembrie 2014

  " BUNA ZIUA FARMEC, ASTAZI SUNT NESPUS DE BUCUROASA!! AM PRIMIT COLETUL CU PRODUSELE COMANDATE, INCREDIBIL DE PROMT!!! TOTUL ESTE IREPROSABIL!!!!TOT RESPECTUL PENTRU DVS. SA AVETI O ZI MINUNATA PLINA DE FARMEC!!!!!!.

  Mirela

  Vaslui, 19 noiembrie 2014

  " Am primit coletul, totul este in regula. Va multumesc mult pentru amabilitate si promptitudine. Sunt convinsa ca voi fi incantata de calitatea produselor Gerovital si voi reveni cu o noua comanda.

  Georgiana

  Satu Mare, 19 noiembrie 2014

  " Va multumesc am primit coletu! Sunteti deosebit de seriosi! Va multumesc inca o data..va doresc spor si multi clienti!

  Ramona

  Bucureşti, 19 noiembrie 2014

  " Va multumesc pentru livrarea comenzii. Ati fost foarte prompti, felicitari echipei !!! O zi frumoasa !

  Carmen

  Constanţa, 19 noiembrie 2014

  " Va multumesc, am primit coletul. Totul este in regula.

  Pilar

  France, 19 noiembrie 2014

  " We have already received the creams, the package is ok. Thank you for samples, It´s really nice Gerovital Retinol, we have never used it. The next time I will order.

  Georgiana

  Cluj-Napoca, 19 noiembrie 2014

  " Astazi am semnalat o situatie la numarul de telefon din site in legatura cu un colet comandat. Doamna care mi-a preluat apelul a dat dovada de un grad extrem de ridicat de profesionalism. Mi-a rezolvat situatia in mai putin de 3 ore. Nu ma asteptam atat de prompt. Sunt profund impresionata.
  Mai mult decat atat, a facut follow up, m-a sunat, mi-a comunicat solutia, mi-a solicitat feedback, etc.
  Sunt impresionata. Va felicit pentru aceasta doamna, daca tot personalul este trainuit ca si dansa, sunteti o companie de milioane! Va felicit inca o data si o felicit si pe doamna care m-a ajutat!
  O zi superba va doresc! "

  Ca atare, faceti treaba buna! Va multumesc inca o data si ma bucur ca va sunt client fidel. Aveti servicii exceptionale.