Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei. | Creion Dermatograf Gri sau Vișiniu cu 50% REDUCERE 
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII

  Testimoniale

  Aneta

  Galati, 21 noiembrie 2014

  " BUNA ZIUA FARMEC, ASTAZI SUNT NESPUS DE BUCUROASA!! AM PRIMIT COLETUL CU PRODUSELE COMANDATE, INCREDIBIL DE PROMT!!! TOTUL ESTE IREPROSABIL!!!!TOT RESPECTUL PENTRU DVS. SA AVETI O ZI MINUNATA PLINA DE FARMEC!!!!!!.

  Mirela

  Vaslui, 19 noiembrie 2014

  " Am primit coletul, totul este in regula. Va multumesc mult pentru amabilitate si promptitudine. Sunt convinsa ca voi fi incantata de calitatea produselor Gerovital si voi reveni cu o noua comanda.

  Georgiana

  Satu Mare, 19 noiembrie 2014

  " Va multumesc am primit coletu! Sunteti deosebit de seriosi! Va multumesc inca o data..va doresc spor si multi clienti!

  Ramona

  Bucureşti, 19 noiembrie 2014

  " Va multumesc pentru livrarea comenzii. Ati fost foarte prompti, felicitari echipei !!! O zi frumoasa !

  Carmen

  Constanţa, 19 noiembrie 2014

  " Va multumesc, am primit coletul. Totul este in regula.

  Pilar

  France, 19 noiembrie 2014

  " We have already received the creams, the package is ok. Thank you for samples, It´s really nice Gerovital Retinol, we have never used it. The next time I will order.

  Georgiana

  Cluj-Napoca, 19 noiembrie 2014

  " Astazi am semnalat o situatie la numarul de telefon din site in legatura cu un colet comandat. Doamna care mi-a preluat apelul a dat dovada de un grad extrem de ridicat de profesionalism. Mi-a rezolvat situatia in mai putin de 3 ore. Nu ma asteptam atat de prompt. Sunt profund impresionata.
  Mai mult decat atat, a facut follow up, m-a sunat, mi-a comunicat solutia, mi-a solicitat feedback, etc.
  Sunt impresionata. Va felicit pentru aceasta doamna, daca tot personalul este trainuit ca si dansa, sunteti o companie de milioane! Va felicit inca o data si o felicit si pe doamna care m-a ajutat!
  O zi superba va doresc! "

  Ca atare, faceti treaba buna! Va multumesc inca o data si ma bucur ca va sunt client fidel. Aveti servicii exceptionale.

  Gilda

  Bucureşti, 19 noiembrie 2014

  " Multumim frumos pentru produse, au ajuns azi. Si pentru mostre!! Colegele au fost foarte incantate si de abia asteapta sa foloseasca atat mostrele cat si produsele comandate.

  Todirica

  Suceava, 19 noiembrie 2014

  " Buna seara domnilor si sarut mainile, doamnelor
  Va multumesc foarte frumos pentru operativitate si pentru increderea de a-mi trimite coletul la post restant. Cu deosebit respect, Blindu Todirica - Suceava

  Vasilica

  Constanţa, 19 noiembrie 2014

  " Am primit astazi coletul cu produsele. Va multumesc din suflet si va felicit pentru promptitudine.