Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei. | 20% REDUCERE la Borseta Cadou Gerovital H3 Hyaluron C
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII

  Gerovital Sun

  Gerovital Sun
  Farmec lansează linia de produse de protecţie solară Gerovital SUN într-o variantă modernizată şi extinsă, creată de către cercetători la standarde înalte de calitate.

  Noua linie solară este formulată pentru a răspunde necesităţilor de protecţie împotriva radiaţiilor nocive ale soarelui, atât în timpul expunerii cât şi după aceea. Pe lângă dubla fotoprotecţie (UVA şi UVB) produsele asigură în plus hidratarea, emolierea şi nutrirea tegumentelor şi au puternice proprietăţi antioxidante. Se regăsesc sub formă de uleiuri, loţiuni, emulsii, creme şi geluri, satisfac nevoile tuturor tipurilor de piele şi au destinaţii diferite.
  Elementul de noutate absolută îl reprezintă produsul pentru bărbaţi, special creat pentru pielea bărbaţilor, formulat atfel încât să asigure protecţia împotriva radiaţiilor solare dar şi un bronz frumos şi uniform în acelaşi timp.

  Produsele conţin ingrediente recunoscute pentru proprietăţile lor de a ajuta la obţinerea bronzului rapid şi frumos sau pentru proprietăţile antioxidante, hidratante, vitaminizante (ulei de măsline, ulei de gălbenele, betacaroten, unt de cacao, aloe vera, vitamina E, etc).

  Cumpără online produsele
  Gerovital Sun evită arsurile solare

  EVITĂ ARSURILE SOLARE

  Între orele 11 și 15, razele solare sunt foarte nocive, utilizează un produs de protecţie solară chiar dacă stai sub umbrelă sau chiar dacă cerul e parţial acoperit cu nori. Sau caută un loc umbros.
  Gerovital Sun haine de protecţie

  HAINE DE PROTECȚIE

  Foloseşte protecţie vestimentară, preferabil în culori deschise (pălărie, ochelari de soare, tricou).
  Gerovital Sun caută un loc umbros

  CAUTĂ UN LOC UMBROS

  Pielea expusă la soare neprotejată poate constitui un factor de risc pentru apariția unor boli cu evoluție îndelungată (cancerul de piele) sau a unor probleme imediate la nivelul pielii (arsurile solare).
  Gerovital Sun aplică creme protectoare

  APLICĂ CREME PROTECTOARE GEROVITAL SUN

  Alege protecţia adecvată în funcţie de fototipul tău (piele-păr-ochi), de climă, de anotimp şi de latitudine. Aplică întotdeauna produsul cu cca 15-20 minute înainte de expunerea la soare.
  Gerovital Sun vitamina D

  VITAMINA D

  Soarele constituie stimul pentru sinteza de vitamina D, întăreşte oasele, previne osteoporoza. Aproximativ 20 de minute la soare ajută ca organismul să asimileze necesarul de vitamina D.
  Gerovital Sun prudenţă la razele ultraviolete

  PRUDENȚĂ LA RAZELE ULTRAVIOLETE

  Razele UVB: acţionează la suprafaţa pielii, responsabile de îngroşarea pielii, apariţia eritemului şi a arsurilor solare (efectele lor sunt imediate).

  Razele UVA: acţionează în profunzime, principalele responsabile de îmbătrânirea prematură a pielii, de apariţia ridurilor profunde, determină deteriorarea fibrelor de colagen şi elastină din derm (efectele lor nu sunt imediate, se văd în timp).